Zinību diena – foto

Mēs paņemam vasaras sapņus un dālijas pieliekam klāt. Pie dālijām asteru ziedus, lai 1.septembris līksmojot nāk!

DSC_0377

Pirmais septembris…. Pirmā skolas diena, iespējams kādam pirmais skatiens, pirmais vārds ceļā uz sasniegumiem. Vecbebru Profesionālajā un vispārizglītojošājā  internāt vidusskolā sākās ar svinīgo pasākumu, kuru skaļi un svinīgi ieskandināja skolas zvans. Ar uzrunu un laba vēlējumiem audzēkņiem, viņu vecākiem un skolas darbiniekiem pasākumu atklāja skolas direktors J. Bakmanis. Pirmās klases skolotāja L. Stepēna iepazīstināja ar 10 pirmklasniekiem. Pirmā kursa audzinātāja Z. Bāra iepazīstināja ar 21 profesionālās izglītības pirmā kursa izglītojamiem.  Pēc svinīgās uzrunas visi tika iepazīstināti ar skolas skolotājiem un darbiniekiem.

Visus klātesošos iepriecināja Swedbank tēli Vāvere un pīle. Pirmklasnieki saņēma Swedbank balonus un saldumus., kā arī SIA Brain Games (prāta spēles) “Krustojums, temā “Satiksmes drošība”.

Paldies Swedbank klientu konsultantei Iritai Riekstiņāi par atsaucību un SIA “Brain Games” par jaukajām spēlēm.

Pēc pusdienām 1.-4. Klašu skolēni izmantoja iespēju viesoties Kokneses kultūras namā muzikālajā rotaļprogrammā “Sunīša Pluto un Runča Fēliksa” noslēpumainā brīnumu grāmatā. 5.-9.kl.   un 1.-4. Kursu izglītojamie piedalījās orientēšanās stafetē ar kontrolpunktiem. Labākie saņēma saldās balvas.

Uzsākot mācību gadu , visiem gribam novēlēt satikt jaunus draugus un mīļus skolotājus, lai vecākiem pietiktu laika kopā ar bērniem pasēdēt pie jaunās ābeces. Lai rudens mums neliek vilties savā krāšņumā un bagātībā, un vasarā uzkrātās  enerģija pietiktu līdz pavasarim.

« 1 gada 4 »
This entry was posted in Fotogalerija, Raksts. Bookmark the permalink.